vv Assendelft in oefenduel voorbij WSV’30: Ploeg van Guillaume Groot lijkt klaar te zijn voor derby met SVA

Assendelft- dinsdag 20 februari 2024 stond het oefenduel vv Assendelft – WSV’30 (3-2) op het programma. De formatie van vv Assendelft wil in het ritme blijven om zo goed voor de dag te komen in het belangrijke duel met SVA. Een heuse dorpsderby waar ook deze editie weer veel publiek op af zal komen. En niet geheel onbelangrijk: vv Assendelft wil een zo goed mogelijk resultaat halen om te klimmen op de ranglijst en mee te strijden om een periodetitel.
Voor beide clubs een nuttige wedstrijd, aardig wat wind maar voor de jongens heerlijk om te voetballen. Trainer Arjen Zwaan heeft een jonge ploeg die het vv Assendelft toch wel knap lastig maakte. De zondag 3e klasser bleek een nuttige tegenstander waarbij de ploeg van Guillaume Groot- die onlangs nog bijtekende in Assendelft Zuid- toch de zege wist te boeken.
Ook voor tegenstander SVA is de dorpsderby tegen vv Assendelft een bijzonder duel en ook trainer Jeroen Beukman zal gaan voor de winst. Zijn ploeg staat op de tweede plaats maar voelt de hete adem van de concurrentie in de nek. Na twee verloren duels op rij zal de roodwitte brigade van SVA aankomende zondag ook voor de winst en eer strijden.
Foto’s: Theo van Vlaanderen/voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl