Voetballers Sporting Krommenie belanden door storm Louis in zaal

Zaanstad- De voetballers van zondag 3e klasser Sporting Krommenie doken donderdagavond de sporthal in. De reden daarvan was “storm Louis” en daarom werd sporthal De Zien in Uitgeest gehuurd. Een alternatieve training waarbij de veldschoenen werden ingeleverd voor zaalschoenen.
Zondag 25 februari 2024 mogen de Krommenieers hun opwachting maken. Want op het programma het zware competitieduel Sporting Krommenie- vv Limmen. Limmen is een geduchte tegenstander en staat op een knappe 2e plaats. De Krommenieërs doen het redelijk maar lijken dit seizoen geen echte rol van betekenis meer te kunnen spelen in de zondag 3e klasse. Het jaar waarin trainer Jordi van Beek bezig is aan zijn laatste seizoen. Dit jaar bestaat Sporting Krommenie 25 jaar en zal er in juni een feestweek worden georganiseerd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl