Simon Kramer en Sven Keppel gaan tegen ZVC’22 voor “alles of niets” offensief cvv Blauw Wit W

Zaanstad – Zaterdag 24 februari 2024 de derby ZVC’22 tegen cvv Blauw Wit W. Het eerste duel zonder trainer Larbi Loukou, maar met interim coaches Simon Kramer en Sven Keppel op de bank. Een zeer interessant affiche. CVV Blauw Wit W heeft de punten meer dan hard nodig en zal zaterdag tot het uiterste moeten gaan tegen het dit seizoen sterk voor de dag komende ZVC’22.
Het is “do or die” voor de ploeg uit Westknollendam. De nummer voorlaatst zal- in de strijd tegen degradatie uit de 4e klasse- een goede reeks dienen neer te zetten. Dat zal zaterdagmiddag al moeten gebeuren in de derby in eigen huis tegen ZVC’22.
De Zaandammers hebben als missie een plek bij de eerste vier ploegen op de ranglijst en hebben uitgesproken om in ieder geval OFC-de huidige nummer 4- op de ranglijst nog te willen passeren.
Het duel cvv Blauw Wit W- ZVC’22 begint zaterdagmiddag om 14;30 uur.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl