Martine Meurs- van Pelt verlengt contract vv Assendelft dames 1

Zaanstad- Nog meer positieve geluiden uit Assendelft-Zuid. Het bestuur van vv Assendelft is zeer verheugd te melden dat Martine Meurs- van Pelt haar contract heeft verlengd en haar vijfde seizoen 2024-2025 ingaat met de Assendelft dames 1.
Net als Martine zal Saskia Kortekaas doorgaan als elftalleider in het nieuwe seizoen. Martine geeft aan: ‘volgend seizoen hebben we wederom een mooie selectie.’ Dit seizoen hebben de dames- na een lastige start-de draai gevonden in de derde klasse. Drie wedstrijden zijn inmiddels gewonnen. Tijdens de winterstop is er een mooi trainingskamp gehouden in Haarlem en omstreken. Over de ambities in het aankomende seizoen: ‘het doel is om goed mee te draaien in de derde klasse. Voorop staat plezier en daarbij nog beter leren voetballen.’
Martine heeft haar sporen in het voetbal verdient. Ze speelde als doelvrouw 25 interlands voor het Nederlands elftal, waarvan 23 in de basis met een debuut wedstrijd op 11 april 1999 tegen Frankrijk 1-0 winst. Jaarlijks wordt zij uitgenodigd om kort na nieuw jaar met de oud speelsters Nederlands elftal mee te spelen op het terrein van de koninklijke HFC.
vv Assendelft gaat met minimaal vijf dames en meiden teams het nieuwe seizoen in. Dit betreft de dames 1, de dames 30 +, de onder -17, onder-15 en onder -13. Ook in de leeftijdsklassen daaronder spelen meiden mee met de jongens teams. Aanwas van nieuwe meiden/dames is zeker gewenst. Als je dus zin hebt om gezond bezig te zijn, twee keer in de week te trainen en in het weekend te voetballen en als je gezelligheid ook belangrijk vindt, kom dan bij vv Assendelft voetballen.
Op de foto: voorzitter Jan Schavemaker, Martine Meurs-van Pelt en Henk Kat.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl