Guillaume Groot verlengt contract als hoofdtrainer bij vv Assendelft

Zaanstad- Guillame Groot heeft zijn contract met een jaar verlengd als hoofdtrainer van vv Assendelft. Hierdoor is hij ook in het seizoen 2024/2025 hoofdtrainer van de zondag 2e klasser.
Na een opstartfase met een vernieuwde meer aanvallende speelstijl draait het eerste team goed mee in de tweede klasse. Het doel is om verder te bouwen en in de top van de tweede klasse mee te draaien. Guillaume verklaart het uitstekend naar de zin te hebben bij vv Assendelft. Het bestuur is zeer tevreden met hoe het nu gaat. We zijn er trots op dat er elke dinsdag en donderdag meer dan 30 man op de training aanwezig is. Dat is toch de kwaliteit van een goed trainerscollectief voor een echte dorpsclub. Naast Guillaume hebben ook Enrico Schouten (assistent trainer) en René Beerepoot (trainer tweede team) hun contract verlengd. Paul Hoeve gaat door als keeperstrainer.
Foto: bestuurslid technische zaken Herman Kat met voor hem Guillaume Groot en voorzitter Jan Schavemaker

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl