Enthousiaste Fortuna W. trainer Mike geeft gas: eerste training G-voetballers

Zaanstad- Half januari deed hij de eerste stofwolken al opwaaien. Want Mike van de Staak, de man die je midden in de nacht kunt bellen of hij een wedstrijd wil fluiten, heeft een droom. “Bij Fortuna Wormerveer het G-voetbal introduceren” vertelde hij toen en die bal is gaan rollen. Donderdag 29 januari 2024 staat de eerste training genoteerd.
Na de publicatie werd er op de sociale media door velen zeer enthousiast gereageerd. Zijn telefoon maakte overuren en zijn glimlach werd iedere dag breder. “Geweldig om te ervaren” laat hij nu met een rode gloed op zijn wangen weten. “Vanuit de club wordt ik gesteund. Mensen met kennis van zaken hebben hun hulp aangeboden en er zijn al acht jongens (16+ in leeftijd/red) die mee gaan spelen. Er is ook al een meisje dat graag als keepster mee wil doen.”
Mike komt uit een gezin waar voetbal dagelijks onderwerp van gesprek is. Zijn vader Dennis en moeder Miranda hebben steevast drie voetballers aan tafel. Nick (bijna 25) speelt momenteel in het eerste elftal van SV Beverwijk, terwijl Mike’s jongere broer Thijn (16) bij Fortuna W in de O17-3 speelt. Behalve voetbal mag Mike ook graag “lekker uitgaan, ook heel prettig.”
Nu de eerste aanmeldingen er zijn moest er een trainingsdag ingezet worden. “De donderdag is nu eenmaal de gezelligste avond bij Fortuna in Wormerveer. Altijd een gezellige clubavond. Daarom gaan we trainen op donderdag van 20.15 tot 21.30 uur. Dan kunnen we na afloop nog sfeer proeven in het clubgebouw.”
Mike roept nogmaals iedereen op mee te gaan doen. “Je mag mij bellen of appen (nr 06-1938 6443) of mailen (mike12boy@gmail.com) en dan spreken wij wat af.”
Hij gaat er vanuit dat zijn roep om meer deelnemers succesvol zal zijn en denkt meteen al verder. “We kunnen eventueel een tweede training op dinsdag houden en hoe mooi zou het zijn als we op 1-1-2025 met een elftal mee kunnen doen aan de Nieuwjaarswedstrijden bij Fortuna W. ?”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl