Duel op sportpark Jagersveld gestaakt: RCZ (zat) en vvv Westzaan kunnen niet verder door tekort aan spelers thuisploeg

Zaanstad- De derby tussen de zaterdagploeg van RCZ en vvv Westzaan in de 5e klasse zaterdag is niet volgens plan verlopen. De thuisformatie had spelersproblemen in de week van de voorjaarsvakantie zo bleek.

Het duel RCZ (zaterdag) tegen vvv Westzaan is gestaakt zo geeft de KNVB weer. Met als opgaaf van reden dat de thuisploeg onvoldoende spelers had en werd zodoende bij een stand van 0-0 gestaakt. Dat betekent dat de koploper geen punten kan bijschrijven en het duel de boeken ingaat als niet uitgespeeld. Of het duel nog zal worden uitgespeeld is de vraag. Nog altijd voelen de Westzaners de heten adem van bijvoorbeeld Alcmaria Victrix die nog altijd in het spoor blijft van de roodwitte leeuwen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl