Sven Keppel en Simon Kramer nemen taken Larbi Loukou over

Zaanstad- Na vorige maand het vertrek van Larbi Loukou bij cvv Blauw Wit W te hebben aangekondigd heeft de zaterdag 4e klasser besloten de samenwerking met de huidige trainer per direct op te zeggen. En dat heeft alles te maken met de huidige voorlaatste plek op de ranglijst.

Het hoofdbestuur van CVV Blauw-Wit (W) en hoofdtrainer Larbi Loukou hebben deze week in onderling overleg besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Hoofdtrainer Loukou was bezig aan een tweede seizoen bij onze club. De club vangt het vertrek van de Krommenieër op door op interim-basis de oud-selectiespelers Sven Keppel en Simon Kramer verantwoordelijk te maken voor het eerste elftal.

Sven Keppel is de broer van Lars Keppel- de huidige trainer van hvv Hollandia. Eerder was Sven de stuwende kracht achter de zondag selectie van vv Knollendam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl