Voorbereiding op de Derby: vv Assendelft oefent winnend tegen Jong AFC Amsterdam

Zaanstad- Donderdagavond oefende het eerste elftal van zondag 2e klasser vv Assendelft tegen jong AFC Amsterdam. Het duel begon om 20:15 en werd winnend afgesloten.

Daarmee lijken de zwartwitten onder leiding van Guillaume Groot van vv Assendelft 1 klaar te zijn voor de derby tegen dorpsgenoot S.V.A.

De ploeg van de ambitieuze trainer Jeroen Beukman zit juist in de hoek waar de klappen vallen. Vaak zit het net even tegen en valt het muntje de verkeerde kant op. Twee weken geleden leed de ploeg in Uitgeest (2-1) een nederlaag en ook afgelopen zondag ging de ploeg uit Assendelft onderuit. Toen was Flevo met 4-

Het duel tussen SVA en vv Assendelft zal ongetwijfeld veel publiek trekken. De vorige wedstrijd werd in de kermisweek gespeeld en zorgde voor een volle hoofdtribune en allemaal bezetten plekken langs de lijn. Het verschil tussen beide ploegen is 4 punten in het voordeel van SVA. vv Assendelft bezet plek 4 met 21 punten uit 14 duels terwijl SVA op de 2e plaats staat met 25 punten uit 14 duels.

Programma zondag 25 februari 2024

14;00 uur SVA- vv Assendelft

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl