Voetbalclub in de steigers: Dagelijkse werkzaamheden op complex KFC

Zaanstad- De werkzaamheden aan de kantine van de Kooger Football Club in Koog aan de Zaan zijn in volle gang. Dat betekent ook dat er hier en daar overlast kan zijn voor de voetballende leden.

Van bouwmaterialen of ander gereedschap. De club kondigt aan hier rekening mee te houden en roept de bezoekers van het sportcomplex op vooral van de spullen af te blijven. Ook worden de trainers, ouder en verzorgers verzocht dit bij de kinderen aan te geven. Dat voorkomt over het algemeen veel kleine of grote ongelukken waar niemand op zit te wachten.

De club daarover op de social media kanalen: “Eerder al was BBA is begonnen op sportpark De Koog in Koog aan de Zaan en wel zo dat het zichtbaar was. Rondom worden ter hoogte van de fundering speciale planken geplaatst en van daar omhoog komt de nieuwe bekleding. Daarnaast is ook de oude muziek apparatuur vervangen, na een jaar of 30 werd het wel tijd, door AVV. Zij zijn gespecialiseerd in audio en video en hebben in samenwerking met Xenos een nieuw touchscreen opgehangen en geïnstalleerd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl