Via Walking Football willen KNVB, KPN Mooiste Contact Fonds en het Nationaal Ouderenfonds 65-plussers bij elkaar brengen

Zaanstad- Via Walking Football willen KNVB, KPN Mooiste Contact Fonds en het Nationaal Ouderenfonds 65-plussers bij elkaar brengen.

KNVB en het KPN Mooiste Contact Fonds slaan in 2024 de handen ineen om via Walking Football op lokaal niveau 65-plussers op een sportieve wijze bij elkaar te brengen en sociaal contact te bevorderen. Hierin werken KNVB en het KPN Mooiste Contact Fonds samen met het Nationaal Ouderenfonds. In deze samenwerking worden o.a. 12 verenigingen intensief begeleid om Walking Football op te zetten en wordt er landelijk aandacht gegeven aan de voetbalvorm die senioren bij elkaar brengt op het veld en daarbuiten.

Eerder startte vv Assendelft en sc Hercules Zaandam een pilot met Walking Football.

Verenigingen die aan de slag willen met Walking Football kunnen tot 1 maart een aanvraag indienen bij de KNVB om in aanspraak te komen voor de ondersteuning.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl