Filmopnames in Krommenie: Provily sportpark decor voor Hollywood stijl opnames

Zaanstad- In Krommenie staat op het Provily sportmark wat te gebeuren. De plaatselijke voetbalclub Sporting Krommenie gaat namelijk Hollywood-stijl.

Op donderdag 29 februari vanaf 14:00 uur en op zaterdag 2 maart 2024 vanaf 07:00 uur  tot en met 18:00 uur wordt Sporting Krommenie een ware filmset en worden er opnames gemaakt ter ere van het 25-jarig jubileum. De fusieclub kwam voort uit de samenvoeging van de Krommenieërs clubs G.V.O en K.V.V.

Leden die zichzelf als de volgende Brad Pitt of Scarlett Johansson ziet kunnen langskomen. En wie weet schitteren ze straks op het grote scherm. Het is sowieso leuk als er wat publiek langs de kant staat en in de kantine roept de club op via de socialmedia kanalen. Maar wees gewaarschuwd, als je liever geen sterrenstatus hebt, en anoniem wilt blijven, blijf dan veilig weg van de camera’s of blijf even een dagje weg van het sportpak aan de Marslaan in Krommenie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl