Transfernieuws: sc Hercules Zaandam speelster Jayleigh naar AZ meiden

Zaanstad- Ze mogen bij sc Hercules Zaandam nu eindelijk met veel trots mededelen dat Jayleigh een top transfer naar de AZ meiden te pakken heeft. En daarmee verruilt ze sportpark Kuilpad voor de Robonsbosweg in Alkmaar. En wellicht in de toekomst het AFAS trainingscomplex op sportpark Kalverhoek in Zaandam.
Momenteel laat Jayleigh week in, week uit haar talent zien in de JO14 van de Zaandamse voetbalclub sc Hercules Zaandam. Echter volgend jaar mag ze dat gaan doen in het rood-wit van AZ. Na meerdere selectietrainingen is Jayleigh officieel aangenomen voor de jeugdopleiding van AZ, waar zij zal gaan spelen in de Meiden Onder 15. Daarnaast liet ze ook al furore zien bij de selectietrainingen van de KNVB.
De Herculieten reageren met trots: “Jayleigh, ontzettend gefeliciteerd met deze mooie stap. We zijn ervan overtuigd dat jij iedereen bij AZ volgend seizoen gaat laten zien hoe goed jij kan voetballen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl