Mijlpaal voor nieuwbouw clubhuis ZVC’22 bereikt

Zaandam- Eindelijk is er een belangrijke mijlpaal behaald in de nieuwbouw van het ZVC’22 clubhuis. Het sportcomplex krijgt daarmee steeds meer vorm en uitstraling.

Op 1 februari 2024 heeft de Gemeente Zaanstad de bouwvergunning verleend aan ZVC ’22 voor de bouw van het nieuwe clubhuis.

In de komende weken gaat de architect de stukken verder uitwerken, zodat er een aantal geselecteerde aannemers medio maart op basis van de tekeningen met een prijsvoorstel kunnen komen. Hierna zal een definitieve aannemer worden aangewezen. Als alles goed blijft verlopen kan de Zaanse Voetbal Combinatie dan eind juni 2024 de eerste paal gaan slaan. De verwachte oplevering van het nieuwe onderkomen zal dan september 2025 zijn.

Maar er is nog meer nieuws te melden.

Aan het einde van dit seizoen (eind mei 2024) zal een begin worden gemaakt met het “draaien” van het veld 1. Dit betekent dat dit veld alvast in dezelfde richting komt te liggen als het nieuwe clubhuis. Het veld zal worden voorzien van de laatste ontwikkeling in kunstgrasvelden en is als nieuw hoofdveld speelklaar voor de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl