Lars Kepper langer bij 4e divisionist hvv Hollandia

Zaanstad- De in Krommenie woonachtige hvv Hollandia trainer Lars Keppel heeft zijn contract in Hoorn met twee jaar verlengd. Keppel is tevreden over de groep die hij tot zijn beschikking heeft en ziet nog voldoende potentie en uitdagingen.Hij heeft zijn woord voor nog eens twee jaar aan de club gegeven. Er is veel tijd voor nodig om de plannen die de vierde divisionist heeft te realiseren. De club beschikt over een florerende jeugdopleiding maar er zijn veel zaken die beter kunnen. Dat heeft tijd nodig erkent ook Keppel.

De club is bezig met het opzetten van een visie en structuur voor de jeugdopleiding. Zaken die allemaal nog beter ontwikkeld kunnen worden. Ik zie het zitten om daar mijn steentje aan bij te dragen.”

De 38 jarige Keppel is bezig aan zijn eerste seizoen aan het Hoornse Julianapark, waar hij op nul begon. Bij Hollandia was het vorig seizoen onrustig met verschillende trainers – Anand Jagdewsing stapte op en werd tijdelijk vervangen door Rudo Hidden. Daarna maakte Ron van der Gracht het seizoen af.

Zaterdag 10 februari ontvangt Hollandia- dat de 10e plek bekleed- hekkensluiter Alphense Boys. Wel heeft de ploeg nog twee duels tegoed en kan het de aansluiting met de subtop eventueel nog vinden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl