vvv Westzaan maakt geen fouten en zegeviert met 3-1 tegen vv Opperdoes

Zaanstad- Zaterdag 5e klasser vvv Westzaan is de tweede competitiehelft goed begonnen. De roodwitten maakten op sportpark Zuideinde in Westzaan geen fout in de thuiswedstrijd tegen subtopper vv Opperdoes.

De bezoekers uit Opperdoes keken met rust al tegen een 2-0 achterstand aan. In de tweede helft konden ze iets terug doen na een defensieve blunder van thuisploeg vvv Westzaan. Dat werd een makkie voor de spits (2-1). Nieboer en Hagemeijer mochten bij vvv Westzaan het laatste kwartier invallen en met succes. Een corner van Nieboer werd afgeleverd op het hoofd van Hagemeijer die daarmee de eindstand op 3-1 bracht.

Op zaterdag 24 februari staat het volgende duel voor vvv Westzaan ingepland. Dan gaat de ploeg van Milano van den Burg op bezoek bij streekgenoot RCZ (zat).

Foto’s: Arno van den Broek.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl