vv Jisp maakt het titelkandidaat Alcmaria Victrix (zat) knap lastig (2-3)

Zaanstad- De zaterdagvoetballers van vv Jisp maakten het titelkandidaat Alcmaria Victrix (zat) erg lastig. De nummer 2 van de 5e klasse-A won met een marge van één goal.

vv Jisp ging de rust in met een 1-0 voorsprong en stroopte ook dit duel de mouwen weer eens op. Op het natuurgras in de polder blijkt vv Jisp voor menig 5e klasse ploeg een geduchte tegenstander.

In de tweede helft wisten de Alkmaarders het spel te domineren. De ploeg van Chihab El Boumeshouli dicteerde in de tweede helft en kwam al na een kleine 10 minuten spelen aan een penalty. Die werd feilloos benut en dat was het sein om de ploeg van Peter Heykamp op de pijnbank te leggen. Tien minuten later lag de bal weer tegen het net en was de stand 1-2. Uiteindelijk behaalde de Alkmaarders een benauwde 2-3 zege en blijft de ploeg uit de Kaasstad vvv Westzaan op de hielen zitten. Ook de ploeg uit Westzaan wist een (3-1) zege te boeken.

Foto’s: Ralph Kerssens/voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl