Darts wespennest in kantine SVA: Koppel Dave van der Hoorn en Jeroen Veenboer grote winnaars

Zaanstad- Zaterdag 27 januari was het één groot darts-wespennest in de kantine van SVA. Maar liefst 42 koppels streden om de pijlenset, beschikbaar gesteld door Zweeler. En natuurlijk om de eeuwige roem. Wat een drukte was het in de gezellige Kaaykhoek in Assendelft.

Na een lange strijd werd de finale gespeeld tussen de koppels Dave van der Hoorn met Jeroen Veenboer en Sven Brandt met Remco Nijman. De spanning was om te snijden. Het was Jeroen die met een knappe uitgooi van 122 de strijd uiteindelijk wist te beslissen. Een geslaagd en gezellig evenement aan de Communicatieweg in Assendelft.

Prachtige prestatie van beide koppels. Op de foto met de prijs in de hand.

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl