Zaandammer Abdullahi Hassan duikt op bij vv Knollendam: Voetbalschool Zaansfuturetalent.nl in Oostknollendam

Zaanstad- Techniek, aanname, dribbelen, kracht, reactievermogen. Trainings-vormen die bij Appie Hassan zijn voetbalschool op zondagmorgen bij vv Knollendam worden behandeld. Maar ook waarden en normen zijn belangrijk voor de ambitieuze Zaandammer. Zoals ontwikkeling, passie, teamwerk, integriteit, leren en groeien, plezier in het spel lezen we op zijn  nieuwe website www.zaansfuturetalent.nl

Abdullahi Hassan: ” Mijn voetbalcarrière begon in de jeugdopleidingen van enkele vooraanstaande clubs en het Nederlands elftal. Mijn naam is Abdullahi Hassan, en ik had het voorrecht om mijn passie voor voetbal te ontdekken en mijn vaardigheden te ontwikkelen in de jeugdopleiding van FC Utrecht.

Vervolgens zette ik mijn jeugdige carrière voort in de opleiding van Vitesse, waar ik mijn talent verder aanscherpte en de basis legde voor mijn toekomst in het voetbal.

Na mijn tijd in de jeugdopleidingen maakte ik de overstap naar de jeugdopleiding van FC Emmen, waar ik mijn liefde voor het spel behield en me bleef ontwikkelen als speler.

Het absolute hoogtepunt van mijn jeugdige carrière was de kans om de jeugdteams van het Nederlands elftal te vertegenwoordigen, een ervaring die me gevormd heeft en mijn droom om op hoog niveau te spelen, heeft aangewakkerd.

Hoewel ik nu niet meer actief speel, heb ik mijn liefde voor het voetbal en mijn ervaring omgezet in het oprichten van mijn eigen voetbalschool. Hier deel ik mijn kennis en ervaring om jonge spelers professionele vaardigheden en inzichten bij te brengen, en help ik hen hun eigen voetbaldromen na te jagen. Mijn carrière in het voetbal heeft me geïnspireerd om anderen te begeleiden en te onderwijzen, en ik ben trots op de bijdrage die ik kan leveren aan de volgende generatie spelers.

Foto onderschrift: Van Abdullahi Hassan (20) en een voetbaltalent, afgelopen zondag op het vv Knollendam-complex. Meer over de voetbalschool van de Zaandammer: https://zaansfuturetalent.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl