Nico Stuijfbergen en Willem Palmboom winnaar SVA teamklaverjassen

Zaanstad- Het teamklaverjassen bij SVA was wederom een groot succes afgelopen vrijdagavond 26 januari bij SVA. Het uiteindelijk winnende team bestond uit Nico Stuijfbergen en Willem Palmboom.

Ragfijne kaartcombinaties legden deze twee heren op tafel en zo lieten zij met maar liefst 2300 punten in de eerste ronde hun uitzonderlijke klasse zien. Volgens Nico zijn bescheiden mening “stond er geen maat op het tweetal”. Vooraf hadden zij een doordachte tactiek uitgewerkt die volgens Nico iedereen deed verrassen: “Willem gaf de voorzet en ik kopte hem in”. Het resulteerde in een glorieuze overwinning en één ding is zeker: we gaan nog veel van de heren horen de komende jaren.

Zondag 28 januari werden de heren tijdens de rust van SVA 1 – sv Westfriezen 1 gehuldigd. Want het voltallige bestuur is trots op beide heren en wilde hier absoluut aandacht aan besteden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl