Jurre Dennebos schiet zvv Zaandijk naar overwinning tegen sv Ilpendam

Zaanstad- Jurre Dennebos schoot zvv Zaandijk afgelopen zondagmiddag naar de overwinning tegen sv Ilpendam. De subtopper won het duel met 2-1 en dat was plezierig voor coach Christopher Manuputty en zijn manschappen.
Zondag 4e klasser zvv Zaandijk kwam op een vroege voorsprong dankzij een kopbal van Remy Goudriaan. De snelle voorhoede spelers van sv Ilpendam zorgden ervoor dat de stand alsnog in de 1e helft gelijkgetrokken werd.
Jurre Dennebos, die overigens een sterke wedstrijd speelde, scoorde in het laatste kwartier met een afstandsschot over de keeper van sv Ilpendam. Door deze overwinning blijft zvv Zaandijk goed meedoen in de top van de 4e klasse. Ook koploper St George wist het duel tegen KGB (5-0) te winnen. Ook buurman sv Rood Wit Zaanstad maakte geen fouten door sc dynamo in Ursem met 0-4 te verslaan. Zondag 4 februari wacht zvv Zaandijk een uitwedstrijd tegen De Valken. De ploeg uit Hem staat op plaats vier met 2 punten minder en nog een duel voor de boeg. Een spannend en zwaar duel ligt in het vooruitschiet voor de Zaandijkers.
Foto’s: Bart Glandorff
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl