jo13-1 speler KFC speler Stan van der Zon maakt overstap naar AZ

Zaanstad- Stan van der Zon, speler van KFC 13-1, maakt vanaf volgend seizoen de overstap naar AZ.
Tijdens zijn succesvolle stage heeft Stan zijn sterke kanten als verdediger laten zien en zo AZ weten te overtuigen. Stan maakt het seizoen af bij KFC maar zal alvast een aantal trainingen en oefenwedstrijden gaan meespelen met zijn nieuwe team. KFC is trots op de vele talenten die zich wekelijks in de kijker spelen bij de diverse scouts van BVO’s. De club reageert opgewekt: Nieuwe talenten zijn altijd welkom. Wij wensen Stan heel veel succes toe met zijn nieuwe uitdaging en maak ons trots.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl