Team van de week: SVA jo16-1

Zaanstad- Het team van de week is dit keer de talentvolle lichting van SVA jo16-1. Hierin veel jongens van de club.

In seizoen 2022-2023-onder leiding van Mats Houthuijse en Jort van der Veekens- promoveerde de O15-1 van SVA ongeslagen naar de Zesde Divisie. Na deze succesvolle start weet dit team zich te handhaven in de Zesde Divisie en eindigen zij netjes in de middenmoot. In het huidige seizoen staan Mats Meijer en Roy Klein aan het roer van de O16-1 (voormalig O15-1) en kennen zij, geplaagd door vele blessures, een moeilijke start. Na een rommelige bekercompetitie waarin zij worden uitgeschakeld, volgt een even rommelig verloop in de Hoofdklasse. Desalniettemin eindigen zij op een welverdiende tweede plaats, wat recht geeft op wederom promotie naar de Zesde Divisie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl