Altijd al eens in oranje willen spelen? Ludieke jeugdvoetbal deal van ZCFC

Zaanstad- Bij ZCFC kun je gratis komen voetballen. De club heeft een leuke aktie met een gratis lidmaatschap voor seizoen 23/24. En bovendien heeft ieder team ook nog eens één of meerdere trainers.
En ook de huidige leden kunnen een bioscoopbezoek scoren. Raymond Dorjee hierover: “Draag jij als ZCFC lid een nieuw jeugdlid aan dan gaan jullie samen naar de bioscoop of naar Darteldome. Bij onze club kun je nu vanaf 1 maart gratis meetrainen. En word je daadwerkelijk lid dan betaal je voor het nu lopende seizoen 2023 2024 geen contributie. We bieden veel gezelligheid en hebben sportiviteit hoog in het vaandel staan. Bovendien is er voor elk team een trainer. Iets wat vandaag de dag ook niet eens meer zo vanzelfsprekend is.”
Plezier staat voorop bij het Zaans oranje. Dus wil je weten op welke dag jou leeftijdsgenoten trainen bel met Raymond Dorjee. Hij is de jeugdcoördinator en is bereikbaar op 06-28821970. Mailen kan uiteraard ook en je kunt een bericht sturen naar: jeugdbestuur@zcfc.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl