Selectie vv Jisp in Barcelona: Competitiestart voor Jispenaren op zaterdag 20 januari

Zaanstad- Zaterdag 5e klasser vv Jisp verbleef in Barcelona. De selectie vertrok met een grote groep naar Spanje waar het zonnig en droger was dan in het eigen land.

Op het programma een oefenduel, training, bierproeverij, een fietstour en padel. De selectie genoot van een paar heerlijke dagen en zal dit weekend aantreden voor de eerste competitiekraker. In Jisp speelt de ploeg van Peter Tania en Peter Heijkamp zaterdag tegen cvv Wieringermeer 1. Die ploeg heeft net als vv Jisp 19  punten en een wedstrijd minder gespeeld. Daardoor staan de Westfriezen op de 3e en vv Jisp op de 4e plaats. Er kan worden gesproken van een uiterst fraaie confrontatie waarin de Jispenaren bij voorbaat zeker niet kansloos worden geacht. Als Jisp zaterdag ook weer als eenheid opereert kan zowaar de 3e plek worden veroverd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl