Krommenieërs lijken met vertrouwen af te stevenen op 2e competitiehelft

Het eerste elftal van Sporting Krommenie won het afgelopen weekend op het veld van vv Gemert met 2-4 van DSV. Op het complex van V.V. Gemert waren de mannen van Jordi van Beek gebrand om 2024 goed te beginnen. Uitblinker aan de kant van Sporting Per Casalod met 2 goals en 1 assist. Het kind van de club was eerder al de jongste debutant toen hij vorig jaar mocht invallen tegen het Amsterdamse FC Ankaraspor.
Voor de -Onder O23 en mix van 2e elftal spelers stond een potje zaalvoetbal op het programma. Na een aantal spannende potjes was “team 1” te sterk voor de rest. Op het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi voor selectieteams in sporthal Wormer maakten de meeste van die spelers ook hun opwachting. Toen bleken de oudere opponenten net iets sterker en kon niet worden gezorgd voor een stunt.
Zaterdagavond sloeg de gehele groep aan het bowlen en maakte een afvaardiging van de roodzwartwitten daarna nog het centrum van Eindhoven onveilig. Deze week speelt Sporting Krommenie nog een oefenwedstrijd en daarna verwacht het klaar te zijn voor de kraker van zondag. Dan hervatten de Krommenieërs de competitie in Wormer met de derby tegen WSV’30.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl