vv Assendelft sluit trainingsweekend Veluwe af met competitieduel tegen ZAP: Zaankanters blijven steken op 1-1

Breezand- De selectie van vv Assendelft zat dit weekend op de Veluwe. In Gelderland had de selectie het vooral gezellig maar moest op de afsluitende toch toch worden gepresteerd. Er stond namelijk een inhaalduel voor de competitie te wachten. Tegen ZAP in Breezand moest worden gewonnen om de Westfriezen op de ranglijst te passeren. De ploeg van Guillaume Groot kwam op 0-1 maar kon dit niet vasthouden en keerde terug met een 1-1 gelijkspel.

Het duel eindigde in 1-1. Kort voor tijd zette Jens Winkel de bezoekers uit Assendelft op een 0-1 voorsprong en leek het erop dat de ploeg van Guillaume Groot met een zege een mooi weekend extra glans kon geven. Maar in de slotfase werd het door een afstandsschot nog 1-1.

Marcel Ris is trainer van ZAP en zei vooraf te tekenen voor een punt tegen vv Assendelft. De trainer van ZAP had voor de inhaalwedstrijd slechts dertien man van de complete selectie voor één en twee beschikbaar. Achteraf moest hij zeggen dat er toch meer had ingezeten. Het op papier vrije weekeinde was voor veel spelers aanleiding een uitje te boeken. Inclusief een grote vriendengroep miste Ris zestien potentiële krachten. ,,Een groot compliment voor de jongens die niet altijd spelen maar nu hun stinkende best hebben gedaan en daarvoor werden beloond met een resultaat.’’

vv Assendelft ging vrijdag op trainingskamp in de Veluwe waarbij het team gebruik maakt van het kunstgrasveld van Sportclub EDS. Dat is de club die in de achtertuin van het Fletcher Landgoed Hotel Avegoor waar de Zaankanters verbleven. Daar in het hotel zat dit weekend ook het Amstelveense Sporting Martinus. Op het programma stonden onder andere trainingen, mountainbiken en een rad van fortuin. Ook werd er in Arnhem gepadelt.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl