Jordi van Beek volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer JVC

Zaanstad- Na zeven mooie jaren gaat Jordi van Beek na dit seizoen stoppen bij Sporting Krommenie. Hij is per volgend seizoen de nieuwe trainer van JVC. In Julianadorp wordt hij de opvolger van Jitze Bosma. Van Beek is nu nog actief bij Sporting Krommenie in de 3e klasse-B en wil het seizoen extra glans geven met een prijs. Zondag 2e klasser JVC zag de wedstrijd bij Saenden andermaal afgelast. Een voorstel van de bezoekers om het treffen nu al in Julianadorp af te werken en later terug te komen werd afgewezen.

In Krommenie had van beek de TC, het bestuur en de spelersgroep zijn vertrek al in het oudejaar medegedeeld. Na wat flirts met andere clubs kwam JVC uit de bus rollen. De inwoner van Assendelft klinkt opgewekt: “Het is nu helemaal definitief en mag nu openbaar worden gemaakt.  Het was officieus al rond maar moest mijn mond nog even houden omdat er officieel nog moest worden getekend. Maar vanaf volgend seizoen word ik trainer-coach van JVC Julianadorp. Ik verwacht dat de huidige ploeg zich dit seizoen in de 2e klasse zal handhaven want de ploegen staan onderin dicht bij elkaar. Ik voel me bijzonder gevleid en kijk nu al uit naar deze mooie uitdaging.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl