ZVC’22 terug uit Marokko

Zaanstad- De zaterdagvoetballers van ZVC’22 zijn teruggekeerd uit Marokko. Daar kon een trainingskamp worden belegd dankzij een aantal voormalig profs met een verleden van voornamelijk  Hellas Sport maar ook Zilvermeeuwen en zvv Zaanlandia. Onder de (ex) profs de Zaanse voetballers Oĝuzhan Ozyakup, Mikhail Rosheuvel, Murat Yıldırım, Darryl Lachman, Alim Öztürk en Brandley Kuwas. De Zaanse Voetbal Combinatie 2022 was dan ook erg dankbaar voor het gebaar dat werd gemaakt.

De ploeg van coach Serdar Öztürk verbleef in prima omstandigheden in Marrakech. Een van de spelers die meeging is Mattie. Hij is overgekomen van asv De Dijk en raakte destijds bij toeval aan de praat met zijn huidige coach waardoor een overstap naar de Zaandammers werd gemaakt. Ook hij moest de afgelopen week wennen aan de forse temperatuursverschillen van boven de 25 graden naar temperaturen van rond het vriespunt. “We hebben getraind en 1 wedstrijd gespeeld tegen Olympique Marrakech. Nu zijn we extra gebrand voor de tweede helft van het seizoen en starten wij meteen met een hele belangrijke wedstrijd tegen SVW 27.

Los van de voorbereiding voor de wedstrijden in 2024 zijn wij een hechter team geworden. Wij hebben elkaar beter leren kennen binnen en buiten het veld.”

Onder de (ex) profs de Zaanse voetballers Oĝuzhan Ozyakup, Mikhail Rosheuvel, Murat Yıldırım, Darryl Lachman, Alim Öztürk en Brandley Kuwas.

De Zaandammers hervatten de competitie op 20 januari met een uitwedstrijd bij SVW’27 in Heerhugowaard.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl