vv Assendelft richt het vizier na trainingskamp in Gelderland op ZAP

Zaanstad- De selectie van vv Assendelft is op trainingskamp vlakbij Arnhem. Daar bereidt de ploeg van trainer Guillaume Groot zich voor op de tweede competitiehelft die voor de plaatselijke vv al aankomende zondag wordt hervat. Dan staat er in Breezand een uitduel tegen ZAP

Op het veld van sc EDS werd voorzitter Jan Schavemaker voorafgaand aan de training te grazen genomen. Hij heeft verloren met kaarten in de bus en wordt getrakteerd op de wrap slap door een graag daar toe bereide Herman Kat. Kortom dollen, trainen maar ook lachen, gieren en brullen in Gelderland.

 

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl