Secretaris Lars Zijp zet trouwe vv Knollendammers in middelpunt van belangstelling

Oostknollendam- De nieuwjaarsreceptie bij vv Knollendam was afgelopen weekend aan de Dorpsstraat 2 niet anders. Secretaris Lars Zijp zette trouwe leden in het zonnetje. Dit gebeurde direct na afloop van de wedstrijd tussen twee voormalig oude teams.

Dat waren dit jaar Han van der Eng (25 jaar), Joop Meijer (25), Vincent Kramer (40), Serge Leegwater (40) en Piet Nieuwenhuizen (50)- die helaas niet aanwezig kon zijn in het zonnetje gezet. Op de foto zien we Vincent Kramer -jaren vaste kracht in het 1e elftal- tussen vv Knollendam bestuurders Lars. Op de bovenste foto Tieme, hij draait op zondag de bestuursdiensten ‘good old’ en Jaap Leegwater.

Verder was het lekker druk in de kantine, gezelligheid troef. Bestuurder René Oortwijn herdacht de in 2023 overleden Klaas Bankersen en Piet Glas. ”Waren altijd goeie mensen voor de club”. René had ook goed nieuws. Zo wil trainer Pieter van Netten (van het 2e en 3e)  komend seizoen weer met een Knollendam 1 beginnen. En over Appie Hassan, die met zijn voetbalschool een VVK-jeugdteam wil starten.

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl