Terugkeer vv Knollendam onder Pieter van Netten niet ondenkbaar

Zaanstad- Afgelopen weekend stond de nieuwjaarsreceptie van vv Knollendam op de activiteitenladder van de club. Ook dit jaar werden er nieuwjaarswedstrijden gespeelt. Ook kwam de club met een boodschap. Volgend seizoen wil de club weer met een eerste elftal uitkomen.

De nieuwjaarsreceptie is in Oostknollendam altijd een hoogtepunt. Dat was afgelopen weekend niet anders. Lekker druk en gezelligheid troef. Bestuurder René Oortwijn herdacht de in 2023 overleden Klaas Bankersen en Piet Glas. ”Waren altijd goeie mensen voor de club”. René had ook goed nieuws want de huidige trainer van het tweede en derde team- trainer Pieter van Netten-wil  komend seizoen weer met een Knollendam 1 beginnen.

En ook Appie Hassan, die met zijn voetbalschool actief is bij vv Knollendam heeft de ambitie om een vv Knollendam jeugdteam te starten.

Maar uiteraard rolde ook de bal op het fraaie complex.  Op de planning stond de wedstrijd oud-tegen-oud, volgens kenners soeverein geleid door Evert Klos. Team ‘Blauw’- het voormalige eerste elftal- won het sportieve duel met 5-2. Daarvan was ook oud trainer Andy Huitema getuige van.

 

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl