Leden van verdiensten vvv Westzaan in bloemen gezet tijdens Nieuwjaarsreceptie

Zaanstad- Op zondag stond de jaarlijkse vvv Westzaan receptie op de agenda. Op een drukbezochte middag heeft het bestuur ook drie leden tot lid van verdienste benoemd. Harm Hagemeijer, Patrick Volkers en Diogo Lusitani werden door voorzitter Dirk Schreuder in de bloemen gezet.

Voorafgaand aan de receptie werd er een wedstrijd gespeeld tussen de huidige en oud-selectiespelers van vvv Westzaan. Daarna barstte het feestgedruis los en bleef het nog lang onrustig in Westzaan. De koploper van de 4e klasse zaterdag hervat de competitie op zaterdag 3 februari. Dan ontvangt de ploeg van Milano van den Burg vv Opperdoes.

 

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl