Verenigingsmensen cvv Blauw Wit W in het zonnetje gezet tijdens Algemene Ledenvergadering

Westknollendam- Op dinsdag 14 november stond de Algemene Ledenvergadering op het programma. Met bijna 50 aanwezige leden was het een drukbezochte vergadering. Tijdens de vergadering maakte Oscar de Vries bekend te stoppen als voorzitter.

Voorzitter Oscar is sinds november 2020 voorzitter van de vereniging. Hij blijft voorlopig aan als voorzitter maar het bestuur hoopt dat een ander lid ervoor open staat deze zeer belangrijke rol op zich te nemen. Penningmeester Elzo Regeling heeft tijdens de ALV ook aangegeven na het huidige seizoen te stoppen. Elzo was de aanjager voor het verduurzamen van de vereniging. Iets wat enorm geslaagd is. Daarnaast is Elzo een zeer belangrijke kracht geweest voor de club tijdens de coronaperiode. Ook voor deze belangrijke rol wordt er gezocht naar een vervanger. Met de al openstaande vacature voor een secretaris betekent dit dat de club drie zeer belangrijke plekken moeten gaan invullen. Blauw Wit verklaart: “We hopen dat leden beseffen dat deze rollen opgepakt moeten worden om alles zo goed mogelijk te laten verlopen binnen de club. Wil je meer weten over deze taken? Schroom je niet om meer informatie op te vragen bij het huidige bestuur.

Tijdens de ALV worden leden en vrijwilligers ook altijd in het zonnetje gezet. Henk Verkade is benoemd als erelid. Henk is jarenlang het gezicht van de jeugdafdeling geweest en tegenwoordig zet hij zich nog steeds in voor de club als gastheer op zaterdagochtenden. Een meer dan terechte benoeming.

Bauke ten Cate is Blauw-Witter van het jaar en droeg deze erkenning op aan vader Anne. Bauke is scheidsrechter, keeperstrainer bij de jeugd, elftalleider bij de JO13, barkeeper, aanvoerder BW 45+ en organisator familietoernooi. Mike Bootsman is ‘Talent of the Year’. Mike zet zich al jaren in als scheidsrechter, draait met alle liefde een bardienst en is sinds kort ook samen met Jesper van Houts trainer van de JO13. Een terechte benoeming en een voorbeeld voor zijn generatie. Sytze ten Wolde, Peter van de Top en Eric Ouwehand zijn gehuldigd vanwege 50 jaar lidmaatschap. De drie mannen zijn goede vrienden van elkaar en als dank voor deze vriendschap en hun band met de vereniging willen zij de smurfen voorzien van een mooi Blauw-Wit tenue. De vicevoorzitter en tevens aanvoerder van Blauw-Wit 1 Mats van Olst werd ook gehuldigd (25 jaar lidmaatschap). Ook werden er weer publieksprijzen uitgedeeld. Marco de Boer en Steffenie Wakker (afwezig) werden in het zonnetje gezet vanwege een herstart van de klaverjas avonden. De familie Kieft/Ooms werd bedankt voor hun inzet in de keuken. Als Blauw-Wit 1 thuis speelt, staan Patricia, Paula en Marco in de keuken. Ook bij feestavonden en het familietoernooi stond de familie met alle liefde in de keuken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl