Sporting Krommenie in gelukkige omstandigheden van 5 hoofdsponsoren

De wedstrijd van Sporting Krommenie 1 tegen koploper vv Egmond eindigde teleurstellend. De wedstrijd eindigde in 2-3 en de ploeg uit Egmond trok de zege pas in de slotfase naar zich toe. Voorafgaand aan het duel viel er nog wel mooi sponsornieuws te melden. De club vond twee nieuwe hoofdsponsoren.

De club uit Krommenie is in de gelukkige omstandigheid van inmiddels 5 hoofdsponsoren. Iets waar maar weinig clubs aan kunnen tippen. Behalve Zaanse Mayonaise, KRK Makelaars en JP Leguyt bouwbedrijf hebben zich daar Tuinmaterialen en Promobility aan toe mogen voegen. Tuinmaterialen met een vestiging aan de Heiligeweg te Krommenie en Promobility Lease maatschappij is gevestigd in Wormerveer. Voorzitter Robert de Joode: “Wij zijn met dit resultaat bijzonder blij en zijn de sponsoren erg dankbaar.”

Onderschrift: “De ondertekening van de sponsor contracten met Lars de Wit en Engel Muntz (directie Tuinmaterialen) op links en Jeffrey Noom (manager Promobility) aan de rechterzijde van voorzitter Robert de Joode.

Foto: Paul Hagnauer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *