vvv Westzaan wint 1e periode: Riante zege in Purmerland (2-6)

Zaanstad- Zaterdag 5e klasser vvv Westzaan won zaterdag in Purmerland met 2-6. Tegenstander sc Purmerland werd aan de zegekar gebonden en dat betekende dat de Westzaners de eerste periodetitel wisten binnen te slepen. Met 7 winstpartijen en vijf punten voorsprong doet de ploeg het uitstekend.

Met zes treffers was zaterdagmiddag in het Waterlandse Purmerland er geen twijfel meer mogelijk wie de beste was en won vvv Westzaan de eerste periodetitel overtuigend. De mannen van Milano van den Burg gaan dit seizoen voor het hoogst haalbare en dat is promotie naar de 4e klasse zaterdag. Aan het einde van het vorige voetbalseizoen werd besloten om de overstap naar het zaterdagvoetbal te maken. Dat is de club tot op heden goed bevallen. De 32 jarige Krommenieƫr voetbaltrainer Milano van den Burg werd vorig jaar aangetrokken met de taak om de Westzaners binnen 1,5 jaar weer terug te brengen naar de plekken waar om promotie wordt gespeeld. De tussenstand leert dat de Westzaners prima op het schema van die doelstelling ligt. Van den Burg kwam over van het Amsterdamse asv De Dijk waar hij Assistent Trainer van de 4e Divisionist was. Vorig seizoen was hij de opvolger van Pieter van Netten en toe in de winterstop in.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *