Wijziging en afgelastingen: vv Assendelft ontvangt FLEVO, thuisduels vv Jisp en Saenden afgelast

Zaanstad- Tot nog toe zijn er twee afgelastingen in het programma voor Zaanse amateur selectieteams. Bij het zaterdagvoetbal is het duel vv Jisp- cvv Wieringermeer afgelast. Het natuurgras in Jisp bleek niet bestand tegen de hevige regenval. Voor zondag is het duel Saenden-JVC er al uitgehaald.

Het zondagvoetbal duel tussen Saenden en JVC is er door de KNVB al uitgehaald. De voetbalvelden aan de Guisveld hebben het te zwaar te verduren gehad. Zowel het duel vv Jisp- Wieringermeer alsmede Saenden JVC zal op een nader te bepalen tijdstip worden ingehaald. Het duel Flevo tegen vv Assendelft is omgedraaid en zal in Assendelft worden afgewerkt. Het duel wordt omgedraaid en zal om 15:00 uur worden afgewerkt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *