SVA spelers in het vizier bij BVO clubs

Zaanstad- Met veel plezier kunnen ze in Assendelft melden dat Tijn Betjes is uitgenodigd om een aantal trainingen bij AZ te volgen. Tijn speelt in de JO10-1 van SVA dat recent op het Vomar AZ-herfsttoernooi nog gerenommeerde clubs als avv Zeeburgia en Alphense Boys heeft verslagen.

Tijn is de zoon van de oud SVA selectiespeler Roel Betjes. De routier die jarenlang in het eerste elftal van SVA de lijnen heeft uitgezet.

Maar er valt nog meer succes te melden bij de grootste voetbalvereniging van de Zaanstreek. Want ook is de stage van Sayed Mac-intosch bij Ajax verlengd tot het einde van het seizoen. Sayed doet het erg goed en speelt bij SVA in de JO9-1.

Tot slot zijn de bovenbouw spelers Arthur Miranda Foro en Illias Gueniouen uit de JO16-1 van SVA uitgenodigd voor het KNVB-jeugdplan. Deze jongens gaan trainen en wedstrijden spelen samen met andere talenten uit de regio. Bij SVA zijn ze erg trots op deze toppers. Voetbalinzaanstad.nl houdt alle spelers in de gaten en wenst iedereen veel voetbalplezier en veel succes in de strijd om als inzet een plaats in een BVO jeugdopleiding.