Uitnodigingen 3e Zaans kerstzaalvoetbal toernooi verstuurd: Spektakel in sporthal Wormer op 20, 22, 23 en 29 december.

Zaanstad- De uitnodigingen zijn de deur uit en de besturen van de Zaanse veldvoetbalverenigingen is gevraagd of er weer interesse is om deel te nemen aan het Zaans kerst zaalvoetbaltoernooi op woensdag 20, vrijdag 22 en zaterdag 23 december. Op vrijdag 29 december worden de finale wedstrijden gespeeld.

Clubs hebben nog tot 8 november de tijd om zichzelf aan te melden. Net als vorig jaar hebben alle clubs een mail van de organisatie ontvangen.

Het toernooi werd vorig seizoen door FC Zaanstreek gewonnen maar die ploeg is voor editie 2023 uitgesloten van deelname. De organisatie wil dit jaar echt alleen Zaanse veldvoetbal A-selecties begroeten.

Het team speelt een voorronde op één van de data; Woensdag 20 december, vrijdag 22 december, zaterdag 23 december. De finales worden gespeeld op: vrijdag 29 december. Alle wedstrijden beginnen vanaf 19.00 uur. De kosten voor deelname bedragen € 95,00 per team. Afgelopen woensdag sprak de redactie uitbaatster Karin Heinen: “Het zou fantastisch zijn als we dit jaar weer alle Zaanse teams kunnen begroeten. Helaas is titelverdediger zaalvoetbalvereniging FC Zaanstreek 1 is uitgesloten van deelname. Erg jammer want ook mijn zoons spelen bij die vereniging in het 2e en jo19-1 maar wij hebben besloten toch alleen voor veldteams te gaan. Helaas is Steef Jonker, medeorganisator van dit toernooi niet meer onder ons. Hij overleed begin dit jaar. We zullen hem zeker missen en veel aan hem denken. Maar ook zonder hem gaan we proberen een gezellig, sportief toernooi te spelen dat naam heeft in de Zaanstreek en Wormerland.”

Teams die willen meespelen dienen vóór 8 november 2023 per e-mail laten weten of ze meedoen. Voor vragen, inlichtingen of suggesties kan men mailen naar hetheinenhuis@yahoo.com

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl