Fortuna W jo11-3 winnaar AZ 0-10 Vomar jeugdtoernooi

Zaanstad- Vorig weekend speelde de JO11-3 van Fortuna Wormerveer- het vooruitgeschoven 10-1 team- op het AZ 0-10 Vomar jeugdtoernooi. het toernooi werd gehouden op het AZ jeugdcomplex aan de Kalverhoek in Wijdewormer. En dat verdiende absoluut een publicatie en felicitatie.

Er kwamen maar liefst 63 teams naar het AFAS Trainingscomplex voor het AZ O.10 Vomar toernooi en streden zij daar om de winst. De jongens werden eerste in de poule en stroomden door naar de finale, waari AFC’34 uiteindelijk verslagen werd. Een meer dan geslaagde dag!

De doelstelling van het toernooi is om mensen kennis te laten maken met de AZ Jeugdopleiding en om de samenwerking met de deelnemende amateurverenigingen te onderhouden en verbeteren. Uiteraard zijn de Hoofd Jeugdopleiding en de AZ-jeugdtrainers tijdens de toernooidagen aanwezig.

Vanuit het programma ‘Vomar Kost Niet de Wereld’ vindt Vomar het belangrijk om gezondheid en vitaliteit onder de jeugd te promoten, één van onze belangrijke pijlers. Een samenwerking met AZ waar we trots op zijn dus.

Schermafbeelding_2023-10-23_om_14.18.18.png

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl