Larbi Loukou bezig aan laatste seizoen bij Blauw Wit W.

Westknollendam- Woensdagavond is de selectie van zaterdag 4e klasser cvv Blauw-Wit W. geïnformeerd dat hoofdtrainer Larbi Loukou de club verlaat. Momenteel staat de zaterdagploeg uit Westknollendam met 1 punt uit drie duels op de voorlaatste plaats in de 4e klasse-A.

Vereniging en trainer beëindigen aan het einde van het lopende seizoen 2023-2024 de samenwerking. Het is het tweede seizoen onder leiding van de Krommenieër waarin de blauwwitten tot nog toe een moeizame start kennen. Loukou bekleed dit seizoen een dubbelfunctie en is ook hoofdtrainer bij Con Zelo in Waarland. Met die ploeg staat hij aan kop samen met vv Succes. Bij die club was hij vorig seizoen trainer. Het bestuur van cvv Blauw-Wit neemt de tijd om een geschikte opvolger te zoeken.

Zaterdag 28 oktober neemt de ploeg uit Westknollendam het in Amsterdam Noord op tegen ASC De Volewijckers. Op sportpark Buiksloterbanne trapt de nummer 11 van de ranglijst af tegen de nummer 13 van de zaterdag 4e klasse-A.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl