Griezelige taferelen in clubgebouw van sc Hercules Zaandam

Zaandam- Het spookte woensdagavond op het complex aan het Kuilpad in Zaandam. Dat had alles te maken met de kantine die was omgetoverd tot een griezelig spookhuis.

De jeugdteams van sc Hercules Zaandam -onder 10 en -onder 11 kwamen woensdagavond namelijk niet naar het Herculescomplex om zoals gewoonlijk een balletje te trappen. Dit keer een andere setting: een spannende film met heerlijke snacks stond daarentegen op het programma. De Hercules Halloween Movie Avond was een groot succes. De organisatie van de paarswitten verklaart: “De jonge voetballertjes hebben flink genoten ook al werd er toch meer gevoetbald dan film gekeken. Maar dat kun je ze op deze leeftijd zeker niet kwalijk nemen.”

Een avond in de herfstvakantie waar menig voetballer met veel plezier op kan terugkijken. Deze week zal er weer normaal getraint worden ondanks het feit dat er voor zaterdag voor de meeste teams geen competitie wedstrijden staan ingeplaned.