sc Hercules Zaandam 2 ronde verder in beker

Zaanstad- Het tweede elftal van sc Hercules Zaandam bekert verder door met penalty’s te winnen van FC Uitgeest. Na 90 minuten voetballen stond er een gelijkspel op het scorebord waardoor er uiteindelijk penalty’s genomen diende te worden. Dat deden de Zaankanters beduidend beter de de Uitgeesters.

Jordy Bermon stopte twee penalty’s en zijn teamgenoten waren zuiver in het nemen van de penalty’s waardoor er uiteindelijk 4-2 werd gewonnen. Een knappe prestatie van de ploeg van Dyron Daal en Milo Nijman. Bij FC Uitgeest is Robert Venbroek coach. De inmiddels in Schoorl woonachtige trainer kent in de 1e klasse-A een moeizame start. Met twee gelijke spelen doet de vorig seizoen uit de hoofdklasse ploeg het niet naar verwachting. In diezelfde poule zitten ook de Zaanse ploegen SVA 2 en Saenden 2.

Hoofdklasser KFC 2 werd zondag in de beker uitgeschakeld. De ploeg verloor in Koog aan de Zaan met 1-4 van FC Den Helder. En dat betekent dat er dit weekend maar weinig Zaanse ploegen succesvol in de beker competitie waren. In de reguliere competitie doet de ploeg van Xander Salden en Ronald Molenaar het prima en won het vooralsnog alle vier de duels.