Mauro Savastano nieuwe speler Deense Fremad Amager

Zaanstad- De Zaandammer Mauro Savastano mag zichzelf nieuwe speler van Fremad Amager noemen. De 26 jarige voetballer had een aflopend contract bij FC Dordrecht maar heeft inmiddels toch een nieuwe club gevonden. Het Deense Fremad Amager dat vorig seizoen afdaalde naar het 3e niveau.

Het gaat echter niet goed met Fremad Amager in de 2e divisie, aangezien de ploeg vier keer op rij heeft verloren. Het voormalig Ajax-talent vertelt echter op de Facebookpagina van de club dat hij er zeker van is dat het tij voor Fremad Amager waarschijnlijk wel zal keren. “Tot nu toe gaat het heel goed. Het team heeft mij fantastisch ontvangen en ik voel mij zeer op mijn gemak. Ik hoop dat we veel goede resultaten zullen behalen want we focussen ons op het spelen van goed voetbal. Zolang we samen hard werken, geloof ik dat we zullen slagen.

Mauro Savastano maakte zijn debuut in een 0-2 nederlaag tegen AB. Naast Ajax heeft de 26-jarige verdediger een verleden bij Go Ahead Eagles, AZ Alkmaar en FC Dordrecht.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl