cvv Blauw Wit W. in herkenbare nieuwe tenue`s tegen ZCFC

Zaterdagderby zonder winnaar

Westknollendam – Op het veld van CVV Blauw Wit W was het j.l. zaterdagmiddag goed toeven. Eindelijk stond de derby tussen de blauwwitten en ZCFC weer eens op het programma.

De voltallige selectie van CVV Blauw Wit W
De voltallige selectie van CVV Blauw Wit W (Foto: Aangeleverd)

Dat de wedstrijd door kon gaan was nog even twijfelachtig. Op het sportpark zijn de naweeën van storm Poly nog merkbaar bij o.a. de afwatering van het hoofdveld. Op korte termijn zal daar een passende oplssing voor gevonden dienen te worden met het oog op de naderende natte periode.

Voorafgaand aan die ‘beladen’ match werd de selectie in een nieuwe outfit gehesen. Eerder in de week was er ook al het nodige aan noviteiten te zien in de Karnemelkspolder, Dit seizoen groeit de seniorentak gestaag. Het vierde elftal is nu zelfs opgesplitst in twee teams.

Er ts flink veel geld geïnvesteerd om de gasmeter naar bijna 0 te krijgen. Zo zijn er nieuwe zonnecollectoren, geplaats, de vloer geïsoleerd en voorzien van verwarming plus een nieuwe gietvloer.

Op het veld is sinds kort een z.g. robotlijnentrekker actief en staat er een nieuw scorebord. Dat dit slechts twee keer gebruikt moest worden was eigenlijk de enige domper. De thuisploeg leek met een vlotte 1-0 op weg naar winst maar het Zaanse Oranje wist een remise af te dwingen. Bron: rodi.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl