WSV`30 loopt averij op tegen 10 man van RKEDO

Wormer- De trainer Arjen Zwaan van koploper WSV`30 baalde zichtbaar van het puntenverlies van zijn team afgelopen zondag in Wormer. Zijn ploeg was goed opgewassen tegen het fysieke spel van RKEDO maar mocht zichzelf het gebrek aan bezieling in de eerste helft aanrekenen .

De ploeg leek nerveus en het was opponent RKEDO uit de Goorn dat de score opende (0-1). De thuisploeg kon voor rust nog wat terug doen en het was Roy Kleij die de gelijkmaker op zijn naam wist te zetten. Een minuut later was het weer 1-2 waardoor de thuisploeg niet lang van het succesje kon genieten.

De spits van de bezoekers uit De Goorn kreeg vervolgens een tweede gele kaart voorgeschoteld en WSV’30 had met de man meer situatie 45 minuten de tijd om orde op zaken te stellen. In de tweede helft kwam de gelijkmaker op een goed moment via Monne Dekker. Hij scoorde nog de 2-2 waarbij de groenzwarten weer volop in de race voor de zege waren. Het initiatief lag bij WSV’30 maar het geluk ontbrak. De winnende had zomaar kunnen vallen maar de goed keepende doelman van RKEDO hielp de ploeg op de been. Dat was mede te danken aan de hechte defensieve inspanningen van de achterhoede waardoor promovendus RKEDO net als WSV`30 het seizoen prima is begonnen. WSV’30 staat op basis van het doelsaldo bovenaan maar voelt de hete adem van SSA-SJO VV Egmond in de nek. Beide ploegen gaan met 10 punten uit vier duels aan kop. Zondag 29 oktober speelt WSV’30 wederom een thuisduel en krijgt dan bezoek van vv Bergen.

Zondag 15 oktober 2023: 3e klasse-B

WSV’30 – RKEDO 2-2.

Doelpuntenmakers WSV’30: Kleij, Dekker.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl