Langverwachte reünie vvv Westzaan geslaagd verlopen: Extra dimense aan feest na zege vlaggenschip

Westzaan- De reünie “vvv Westzaan 110 jaar” afgelopen zaterdag was een groot succes en heeft alle verwachtingen overtroffen.

Er was veel interesse en volop gezelligheid met vele oude bekenden. Net als de sfeer bij het eerste elftal van vvv Westzaan was de sfeer goed. Het vlaggenschip van de Kroosduikers staat vier bovenaan in de 5e klasse zaterdag. Het was ook op sportief gebied genieten na de belangrijke 1-0 zege op mede titelfavoriet Alcmaria Victrix. De overstap van de zondag 4e klasse naar de zaterdag 5e klasse is tot nog toe goed uitgepakt.

In de kantine op het Sportpark Zuideinde bleef het zaterdag 14 oktober 2023 dan ook lang onrustig. Het bestuur verklaart: “Wij denken dat iedereen die er was een fantastische avond heeft gehad. Grote dank aan de organisatie en aan iedereen die de moeite heeft genomen om erbij te zijn.”