SVA zal zich tegen KFC moeten herpakken: Interessante derby zonder echte favoriet

Zaanstad- SVA leek na twee zeges op rij wel eens de verrassing van de eerste periode te kunnen worden. Ietwat verrassend leden de Assendelvers vorige week- een week na de derby tegen vv Assendelft- tegen ZAP de eerste nederlaag van het seizoen. Ook KFC verloor.. In Heiloo was koploper HSV met 4-1 te sterk.

SVA gaf de kansen veel te makkelijk weg en zal de wonden tegen KFC moeten likken. En juist die ploeg ligt de Assendelvers niet. Tot tweemaal toe kon SVA in eerdere oefenduels niet van de Groote Koogsche winnen. Tegen de ploeg uit Breezand benutte SVA de kansen niet en zondagmiddag om 14:00 uur zal de formatie van Jeroen Beukman er moeten staan. Dan een heel andere wedstrijd waarin wordt verwacht dat SVA minder balbezit zal hebben dan in het duel met ZAP. Zondag wordt een duel met veel passie en strijd verwacht. Beide teams kennen elkaar en zullen tot het bot gemotiveerd zijn de punten te behalen. Voetbalinzaanstad.nl is zondagmiddag uiteraard bij de wedstrijd aanwezig.

Zondag 8 oktober, 2e klasse A

SVA- ZAP 2-3

9. De Kroon 0-1, 10. Helleman 0-2, 25. Rijkhoff 2-1, 49. Ranzijn 2-2, 53. De Kroon 2-3.

SVA: Boon, Plugge (78. Van Zweden), Smit, Ebbelaar, Nusse (69.Locatelli), Kriek (86. N. de Waart ), Rijkhoff, C. de Waart, Ranzijn, Filmer, Bruins.

ZAP: Maarsen, Krijger, Broersen, Kuiper, Raateland, Dietvors, Langelaan, De Kroon, (81.Van Dam), Albert, Helleman (90. Langelaan), Glas.

Foto: Michael Bruins

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl