Zaterdagploeg RCZ doet prima mee in zaterdag 4e klasse: 1-2 zege op zaterdagploeg Sporting Kr`nie

Krommenie- Op de laatste speeldag van vorig seizoen deelde het gedegradeerde RCZ (zat) een tik uit aan de zaterdagvoetballers van Sporting Krommenie (zat). Daar werden de eerste punten van het seizoen gepakt ten koste van Sporting Krommenie dat daardoor de nacompetitie in moest.

De Krommenieërs redden het vorig seizoen niet in de nacompetitie en gleden af naar de zaterdag 5e klasse. Daarin dit seizoen een aantal Zaanse ploegen als vv Jisp en vvv Westzaan. Zaterdagmiddag 14 oktober deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. De Racers trokken de 1-2 zege naar zich toe en passeerden de Krommenieërs op de ranglijst, ware het niet dat dit op doelsaldo geschiedde. Na vorig seizoen amper punten te hebben gepakt doen de zwart witten dit seizoen in de 5e klasse goed mee met twee van de vier gewonnen wedstrijden.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl