Op blote voeten jaagt SVA uit Assendelft op koppositie Kratje Trap: “We gaan ze pakken”

Assendelft- Voor een nieuwe aflevering van Kratje Trap reisde NH nieuws dit keer af naar Assendelft. Drie goedlachse mannen van SVA 2 barstten van het zelfvertrouwen en geloofden er heilig in dat ze de vrouwen van Nieuw Sloten 1 van hun troon stoten.

Het commentaar luidde: “Die gaan we wel pakken ja, met het spel dan hè.” Kijk mee op ze dat lukt in aflevering 5 van Kratje Trap. De aflevering kun je terugzien via de link : https://www.nhnieuws.nl/nieuws/326001/op-blote-voeten-jaagt-sva-uit-assendelft-op-koppositie-kratje-trap-we-gaan-ze-pakken

Mail

Kratje Trap aflevering 5 met SVA 2 uit Assendelft – NH Nieuws

Drie spelers die aan elkaar zijn getapet, proberen zoveel mogelijk punten te scoren. Daarvoor krijgen zij 15 ballen en 2.30 minuut de tijd. Vliegt de bal in het doel, dan levert dat 3 punten op. De kratjes leveren nog veel meer punten op. 

Meedoen?
Mocht je mee willen doen aan dit spel stuur dan snel een mail naar sport@nhsport.nl onder vermelding van “Kratje Trap”. Wie weet komt verslaggever Erik-Jan Brinkman dan ook bij jouw team langs.

Stand Kratje Trap: 

1. Nieuw Sloten 1                          72 punten
2. SVA 2                                          66 punten
3. ZOB 6                                         46 punten
4. Alcmaria Victrix 6                      46 punten
5. Sporting Martinus 1                  26 punten 
6. ?

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl